Over Curon

In 2009 startte Probis B&O als ontwikkelaar van zorgvastgoed.  Met succes werden talrijke woonzorgcentra en assistentiewoningen ontwikkeld in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen.

Het team groeide gestadig en vanaf 2017 werd de focus verruimd naar projecten buiten de zorgsector: residentiële en gemengde ontwikkelingen van middelgrote en grote omvang op centrumlocaties in Vlaanderen.  Met een zelfde passie voor vastgoed zal Probis B&O vanaf heden de markt toetreden onder haar nieuwe naam: CURON.  Naast private woonprojecten zal CURON ook inzetten op PPS-ontwikkelingen en staan wij open voor ontwikkelingen in partnership.

CURON staat voor kwaliteit, duurzaamheid en zorgzaamheid.  CURON vult de woonbehoefte in door woonoplossingen aan te bieden op maat van de klant: projecten waar het goed wonen is met een aantrekkelijk investeringspotentieel als bonus.  CURON ontwikkelt waar de klant zich thuis voelt!

CURON is onderdeel van Konrad Holding en kan terugvallen op 30 jaar ondernemerschap, ervaring en een grote financiële slagkracht.

Om haar doelen te realiseren, beschikt CURON over een eigen dynamisch team van experten: ontwikkelaars, ingenieurs, architecten, verkoop- en klantenbegeleider.  Snelle en correcte communicatielijnen dragen bij tot de tevredenheid van onze klanten.

 

 

 

“Curon is een nieuwe speler op de ontwikkelingsmarkt, maar toch kunnen we verder bouwen op de jarenlange ervaring van Probis B&O”