Over Curon

CURON staat voor kwaliteit, duurzaamheid en zorgzaamheid.  Wij vullen de woonbehoefte in door woonoplossingen aan te bieden op maat van de klant: projecten waar het goed wonen is met een aantrekkelijk investeringspotentieel als bonus.  Wij realiseren onze projecten op toplocaties, daar waar de klant zich thuis voelt, met veel aandacht voor groen en een tijdloze architectuur.

Onze projecten bieden voor ieder wat wils.  Jonge gezinnen die willen beginnen aan hun eigen verhaal.  Of de oudere generatie die wil genieten van hun zilveren jaren door zorgeloos en veilig te wonen in een assistentiewoning.  Ook de investeerder die het belang van een stabiel en veilig rendement voorop stelt, kan bij ons terecht voor appartementen of woningen met een aantrekkelijk investeringspotentieel.  Iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning, of je nu houdt van de bruisende stad of de voorkeur geeft aan rust en stilte in de natuur, is bij CURON aan het juiste adres.

CURON is onderdeel van Konrad Holding en kan terugvallen op 30 jaar ondernemerschap, ervaring en een grote financiële slagkracht.

Om haar doelen te realiseren, beschikt CURON over een eigen dynamisch team van experten: ontwikkelaars, ingenieurs, architecten, verkoop- en klantenbegeleider.  Snelle en correcte communicatielijnen dragen bij tot de tevredenheid van onze klanten.

 

 

 

“Curon vult de woonbehoefte in door woonoplossingen aan te bieden op maat van de klant: projecten waar het goed wonen is met een aantrekkelijk investeringspotentieel als bonus!”