Skip to main content

Over ons

Kwaliteit
duurzaamheid
en zorgzaamheid.
Projectontwikkeling Curon
Curon projectontwikkeling
Curon team

CURON ontwikkelt residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in Limburg en daarbuiten. Als projectontwikkelaar onderscheiden we ons met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en zorgzaamheid. Dankzij onze woonoplossingen op maat van iedere klant vind je bij ons ongetwijfeld wat je zoekt.

Duurzame vastgoedprojecten voor iedereen

In de kwalitatieve projecten van CURON is het niet alleen goed wonen, je krijgt er als bonus meteen ook een mooi investeringspotentieel bovenop. We realiseren onze projecten dan ook op toplocaties waar iedere bewoner zich dankzij de kwalitatieve groenaanleg en de tijdloze architectuur meteen thuis voelt. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning, of je nu houdt van de bruisende stad of de voorkeur geeft aan rust en stilte in de natuur, is bij CURON aan het juiste adres.

De woonprojecten van CURON zijn ideaal voor jonge gezinnen die willen beginnen aan hun eigen verhaal. Actieve veertigers en vijftigers genieten dan weer van de praktische ligging van onze projecten. Maar ook voor de oudere generatie die wil genieten van haar zilveren jaren door zorgeloos en veilig te wonen in een assistentiewoning zijn onze ontwikkelingen de juiste keuze. Investeerders die het belang van een stabiel en veilig rendement voorop stellen, kunnen bij ons terecht voor duurzame en toekomstbestendige appartementen en woningen met een aantrekkelijk investeringspotentieel.

Gespecialiseerd in residentiële projecten en zorgvastgoed

Naast onze specialisatie in residentieel vastgoed hebben we bijzonder veel ervaring in de ontwikkeling van zorgvastgoed. Zo bouwen we woonzorgcentra die we vervolgens verhuren aan gereputeerde uitbatingsgroepen. Assistentiewoningen verkopen we rechtstreeks aan particulieren en investeerders, maar verhuren we ook als deel van een woonzorgcentrum aan exploitanten.

Op specifieke vraag kunnen we eventueel ook commerciële panden integreren in onze vastgoedprojecten

Betrouwbare en ervaren projectontwikkelaar

Om jouw woonbehoeften in te vullen beschikt CURON over een hecht, dynamisch en multidisciplinair team dat o.a. bestaat uit ontwikkelaars, juristen, architecten, ingenieurs, verkoop- en klantenbegeleiders en accountants die elkaars competenties en expertises perfect aanvullen.

Met dit ervaren en gespecialiseerde team hebben we intern alle nodige expertise om projecten volledig in eigen beheer uit te voeren. Maar we kunnen ook rekenen op een netwerk van professionele en vertrouwde partners waarmee we in nauwe samenwerking innovatieve residentiële projecten realiseren. De snelle en correcte communicatielijnen tussen onze gemotiveerde teamleden onderling, met onze partners én naar jou als klant hebben één doel: jouw tevredenheid verhogen.

CURON is onderdeel van Konrad Holding en kan terugvallen op 30 jaar ondernemerschap, ervaring en een grote financiële slagkracht.

Ons team

Patrick Kerkhofs

Founding Partner

Patrick Syen

Founding Partner

Robrecht Mas

Managing Partner

Leen Melis

Sales Consultant

Paul De Clercq

Projectmanager

Vicky Mols

Projectmanager

Margot Vernijns

Projectmanager

Elsy Van Belle

Projectmanager

Johan Vanderstraeten

Projectmanager

Raf Van Hoof

Finance

Anja Voets

Logistic

Ann Vervoort

Management Assistant

Onze realisaties

We zijn trots
op onze gerealiseerde
projecten.
CURON realiseerde doorheen de jaren al heel wat in het oog springende en succesvolle woonprojecten waar we bijzonder trots op zijn. Bij ieder project maakten we maximaal gebruik van de aanwezige mogelijkheden om aan ieders wensen te voldoen.

Neem contact op

Meer informatie en inspiratie nodig?

Logo Curon

© Curon | Privacy policy
Website by It's me

Contact


Winkelom 83 B1b
2440 Geel

014 821 424
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons


Konrad invest logo

© Curon | Privacy policy
Website by It's me