Skip to main content
Woonproject Baekel
Halen

Woonproject Baekel

Energiezuinig, landelijke omgeving, future proof

Woonproject Baekel ligt in Zelem, een deelgemeente van de stad Halen. Reeds in de 12de eeuw stond deze streek gekend als ‘Salechem’, een samentrekking van ‘salech’ en ‘heim’, oftewel een zalige plaats om te wonen. De inwoners van de groene gemeente zijn het er alleszins roerend mee eens, want zij verwijzen nog steeds naar hun woonplaats met Zalig Zelem.

De grond waarop we ons nieuwe woonproject zullen bouwen is gelegen in een gehucht dat vroeger bekend stond als ‘Baekel’, een bosrijk gebied. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Zelem, want er bevinden zich twee prachtige natuurgebieden met name de Vallei van de Zwarte Beek en Gorenbroek.

Zoveel bos en groen, en toch gemakkelijk bereikbaar. De dichtstbijzijnde stad, Diest, ligt op slechts 10 minuutjes rijden met de auto, en in 30 minuten sta je in Leuven, Hasselt of Sint-Truiden.

Het project omvat twee open en vier halfopen BEN-woningen, uitgerust met de nieuwste energietechnieken onder andere op vlak van isolatie, verwarming en ventilatie.

Alle woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, die de mogelijkheid biedt tot een of twee extra leefruimtes of slaapkamers.

Start begin 2024

Locatie
Halen - Meldertsestraat 126
Programma
Twee open en vier halfopen woningen
Bouwheer
Curon in partnership met New Tech Projects
Ontwerper
Buntinx Pyncket Architecten
Realisatie

Start begin 2024

Meer weten?

Neem contact op via onderstaand contactformulier

* Verplichte velden

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input

Onze realisaties

We zijn trots
op onze gerealiseerde
projecten.
CURON realiseerde doorheen de jaren al heel wat in het oog springende en succesvolle woonprojecten waar we bijzonder trots op zijn. Bij ieder project maakten we maximaal gebruik van de aanwezige mogelijkheden om aan ieders wensen te voldoen.

Neem contact op

Meer informatie en inspiratie nodig?

Logo Curon

© Curon | Privacy policy
Website by It's me

Contact


Winkelom 83 B1b
2440 Geel

014 821 424
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons


Konrad invest logo

© Curon | Privacy policy
Website by It's me